4 nya typer av slaget fasadtegel

Fasadtegel - Falls series

 

Vi utökar vårt sortiment med 4 unika typer av slaget fasadtegel från vårt holländska verk De Volharding. Fasadteglet har en rustik och levande yta med fint färgspel och är Cradle to Cradle-certifierat på silvernivå.


 

Falls-serien - fasadtegel med fint färgspel

Falls-serien är tillverkad i vårt holländska verk De Volharding och är en serie slaget fasadtegel med en rustik levande yta och fint färgspel - vissa harmoniska, andra mer dramatiska. Fasadteglet levereras i WF - 210 x 100 x 50 mm.

Osbo Falls

Ett gråbrunt slaget fasadtegel med bruna och ljusare grå nyanser. Osbo Falls har ett levande men harmoniskt uttryck som matchar både den mindre bostaden och storskaliga byggprojekt. Osbo Falls är Cradle to Cradle-certifierat på silvernivå.

Cumberland Falls

Ett vinrött slaget fasadtegel med rikt färgspel i röda och violetta nyanser, som blir ännu mer raffinerat genom att ytan skimrar i matt och blankt. Cumberland Falls är Cradle to Cradle-certifierat på silvernivå.

Tamarin Falls

Ett gråbeige slaget fasadtegel med varierande spel i vita och mörka nyanser. Tamarin Falls kan muras upp med ljus fog för ett lugnare uttryck eller med mörk fog om man vill ha ett mer dramatiskt uttryck. Tamarin Falls är Cradle to Cradle-certifierat på silvernivå.

Rinko Falls

Ett svart slaget fasadtegel med spel i gråaktiga nyanser. Rinko Falls är ett markant fasadtegel som uppmurat med en matchande mörk fog bidrar med bett och karaktär till varje byggprojekt. Rinko Falls är Cradle to Cradle-certifierat på silvernivå.


 


 

Cradle to Cradle-certifierat fasadtegel

Fasadtegel är tillverkat av naturliga råvaror som lera, sand och vatten och kan lätt återanvändas och därmed ingå i ett kretslopp.

Logo - Cradle to Cradle

Alla fasadtegel i Falls-serien är Cradle to Cradle-certifierade och har uppnått silvernivå. När en produkt är Cradle to Cradle-certifierad® är den internationellt erkänd som en säkrare och hållbarare produkt, som stödjer kretsloppsekonomin.

Cradle to Cradle-certifierade produkter erkänns också av flera större byggnadscertifieringssystem inom hållbarhet, bland andra LEED v4 och BREEAM. Så när du använder Cradle to Cradle-certifierade Wienerberger-produkter kan du tjäna flera poäng inom dessa klassificeringssystem.


 

Se vårt sortiment av slaget fasadtegel

Slaget fasadtegel har en lättare, rustik yta som ger fasadteglet karaktär och finns i ett stort antal färgnyanser.

Utöver det traditionella slagna fasadteglet kan vi också erbjuda LESS, en mer miljövänlig variant med 3 hål. LESS minskar råvaruförbrukningen med 10% och bränns med biogas som ger en CO2-reduktion i produktionen på 60-80%.

Se vårt fullständiga sortiment av slaget fasadtegel härVill du ha inspiration i din inkorg?

Ta emot vårt nyhetsbrev och låt dig inspireras av våra referenser och produkter.

Anmäl dig

Upptäck vår hållbarhetsstrategi

Hur arbetar vi på Wienerberger med hållbarhet? Här kan du läsa mer om vår strategi för en bättre framtid.

Läs mer

Gratis: 3-i-1 till arkitekten om fasadtegel

En bok om fasadtegel med inspiration, kollektion och ritningsdel i en och samma bok.

Ladda ner den gratis här


 

Senaste artiklarna

0Resultat

    

Visualisering

Generera textur/BIM här

Downloads

Välj och download här.

Produkter

En värld av tegelprodukter inom fasadtegel, skärmtegel, taktegel och marktegel.