Architect at office studying blueprint holding tablet


 

Vi växer och söker ytterligare en konstruktör till Wienerberger Sverige - Malmö

Wienerberger är Nordens största tegelföretag. Vi förenar djup lokal förankring med internationell utblick och globalt perspektiv och vår historia går åtskilliga generationer bakåt i tiden. Det ger oss en unik expertis och erfarenhet som varje dag präglar vår tillgång till teglets möjligheter. Just därför är vårt program antagligen det bredaste, mest kompletta och innovativa i Norden upplev det i vårt showroom i Malmö, Göteborg och Stockholm.


 

Vi på Wienerberger brinner för kvalitet och kreativitet - bokstavligt talat. Vårt tegel är en verklig naturprodukt - lera formgiven med vatten, torkad och bränd i ugn vid höga temperaturer. Det betyder att alla våra produkter är unika och har en naturlig variation från bränning till bränning, en variation som utmanar och inspirerar kreativiteten.

Vi brinner samtidigt för en hållbar framtid. Utöver löpande insatser i vår produktion för att minska CO2- avtrycket satsar vi på produkter som minskar resursförbrukningen och ingår i naturens eget kretslopp. Vi tror på kvalitet som man ser och lägger märke till. Tegel som formats och utvecklats i takt med tiden och som med hjälp av våra konstruktörer här på Wienerberger blir till ett komplett murverk med innovativa konstruktionslösningar – om detta är något för dig så kan du bli en del av vårt team.

Efter förfrågningsunderlag och ritningar från arkitekter och byggkonsulter arbetar Du fram fasadkonstruktioner med tegel, gör offerter och projekterar. Du agerar som konstruktör och rådgivare med mycket kundkontakt. Tillverkningsunderlag till Wienerbergers fabriker och montageanvisningar till murentreprenörer ingår också i uppgifterna.

Du har en bakgrund som byggnadsingenjör eller högskoleingenjör eller liknande med kunskap om konstruktionsarbete. Gärna arbetserfarenhet från byggföretag. Kunskap om betong och tegel är ett extra plus i kanten.

För att passa i rollen ser vi att du är serviceinriktad, noggrann och har lätt för att samarbeta samt tycker om att ha många bollar i luften. Du har erfarenhet av konstruktionsarbete i CAD och om du har arbetat i Revit är det meriterande.

Du deltar i projektmöten med kunder och gör också besök på byggarbetsplatser. Tjänsteresor med övernattningar kan förekomma.

Vi erbjuder ett spännande jobb med tegel, och ser fram emot att höra från just dig och vi ser fram emot din ansökan via info@wienerberger.se. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning sker efter överenskommelse och sista ansökningsdag är den 17 juni 2023.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Wienerberger : info@wienerberger.se.

    Fasadtegel - Black Friday

     

Wienerberger är Nordens största tegelföretag.

Vi förenar djup lokal förankring med internationell utblick och globalt perspektiv och vår historia går åtskilliga generationer bakåt i tiden.

Det ger oss en unik expertis och erfarenhet som varje dag präglar vår tillgång till teglets möjligheter. Just därför är vårt program antagligen det bredaste, mest kompletta och innovativa i Norden upplev det i vårt showroom i Malmö, Göteborg och Stockholm.Senaste artiklarna

0Resultat


 

Visualisering

Generera textur/BIM här

Downloads

Välj och download här.

Produkter

En värld av tegelprodukter inom fasadtegel, skärmtegel, taktegel och marktegel.