Rådgiver og entreprenør


 

Ambitiös och målinriktad Distrikt / Projektsäljare sökes till världens ledande tegelproducent

Drivs du av utveckling, försäljning och resultat? Och har du passion för att vara med och vidareutveckla marknaden för tegelprodukter hos den ledande nordiska tillverkaren?

En global koncern med många möjligheter

Wienerberger producerar och säljer fasadtegel, taktegel, marktegel och klinker och har ett av Sveriges bredaste sortiment, som består av både dansktillverkade produkter och produkter tillverkade i våra övriga europeiska fabriker.

Vi ingår i en stor österrikisk organisation där den nordiska organisationen med 300 medarbetare leds från Danmark. Vi har tre fabriker i Danmark och trots att vi är globala är vi i Sverige också mycket lokala. Du ska med bas hemifrån ingå i vårt starka säljteam, och du kommer att ha hela vår sälj- och projektorganisation bakom dig.

Hos Wienerberger arbetar vi målinriktat för att vara en professionell samarbetspartner för våra kunder, och vårt mål är att alltid komplettera försäljningen av exklusiva produkter med fackmannamässig och kompetent rådgivning.

Dina fokusområden

Du får ansvaret för distrikt och projektförsäljning i Stockholms län med omnejd, i nära samarbete med hela det befintliga teamet. Du ska göra uppsökande bearbetning av byggbranschens aktörer, däribland återförsäljare, entreprenörer, byggherrar, arkitekter och utvecklare. Du ska identifiera och uppsöka lämpliga projekt och leda dem hela vägen till försäljning, och på så sätt fasthålla och vidareutveckla vår ledande marknadsposition.

Uppsökande profil med ambitioner

• Du har en solid säljarbakgrund från byggmaterialbranschen eller närliggande bransch och är van vid att röra dig där.
• Du arbetar självständigt, är utåtriktad och tar massor av initiativ och du hämtar inspiration och motivation genom att samarbeta med duktiga kollegor.

Som person har du stort köpmannaskap, stark förhandlingsförmåga och arbetar målorienterat och strukturerat med en kommersiell tankegång för att skapa resultat. Och slutligen har du erfarenhet av att ge service och vårda större kunder, anbudslämnande för projekt och arbetar strukturerat i projekt-pipeline.

Är du intresserad

Vi erbjuder en anställning i Sveriges mest ambitiösa säljteam inom byggmaterial, i en internationell koncern under utveckling, med en spännande arbetsmiljö där det är mycket att göra. Lönepaket efter kvalifikationer samt tjänstebil. Tillträde snarast möjligt, men vi väntar naturligtvis gärna på rätt kandidat.

Skicka din ansökan och CV till jobb@wienerberger.se senast den 15 januari. Vi kommer löpande att bjuda in till samtal. Har du frågor om anställningen är du välkommen att ringa till Försäljningschef Filip Davidsson på tel. 0733-129016.

Vi ser fram emot att höra av dig!


 

Senaste nytt

0Resultat

Visualisering

Generera textur/BIM här

Downloads

Välj och download här.

Produkter

En värld av tegelprodukter inom fasadtegel, skärmtegel, taktegel och marktegel.