Apartment Building in Koege, Facing Brick Hvid Marmor

Om Wienerberger

Wienerberger är Sveriges största tillverkare av fasadtegel. På Haga Tegelbruk i Enköping tillverkas fasadtegel och även marktegel.

På Sköldinge Balkfabrik tillverkar Wienerberger tegelbalkar och våra ingenjörer utför också konstruktionslösningar för tegelfasader. Danskt slaget tegel i många olika färger ingår också i sortimentet. Det tillverkas på Wienerbergers två danska tegelbruk utanför Helsingör och på Fyn. Sortimentet på fasadtegel kompletteras med spännande tegel från Wienerbergers olika tegelbruk runt om i Europa.

Wienerberger är Europas största tillverkare av taktegel och i Sverige säljer vi ett brett sortiment av äkta taktegel anpassat till det skandinaviska klimatet. Färgbeständigt marktegel erbjuds också i många olika färger och format. Tegelblock som stommaterial för ytterväggar och innerväggar säljer Wienerberger också på den svenska marknaden.
 

Showroom

På Arlövsvägen 12 i Malmö har Wienerberger ett stort showroom som visar vårt omfattande sortiment av fasadtegel, taktegel, marktegel och tegelmurblock. Här finns ca 200 olika fasadtegel.

 

Se alla möljligheter med tegel till ett kommande byggprojekt.

 

Phone horn

Vi är redo vid telefonen...

Ring oss på +46 0771-42 43 50.
Vi ser fram emot att höra från dig..