De 5 mest sålda fasadteglen 2021 och höjdhopparna 2021

Brick - top 5 illustration

 

Hittar du ditt favorit-fasadtegel bland de fem mest sålda fasadteglen 2021? Och vilka var höjdhopparna för 2021? Hitta 5-i-topp för fasadtegel nedan:

 

Topp 5 - mest sålda fasadteglen 2021

Dessa 5 fasadtegel var bästsäljarna 2021:

 

Fasadtegel - EW2166 Sisteron - LESS

NO 1
EW2166 Sisteron

En sandfarget bløtstrøken teglstein med hvite og mørkegrå nyanser. Sisteron er en teglstein i den franske serien, en familie av teglstein som alle er oppkalt etter franske byer og med en blid fargepalett inspirert av ferielandskapene i Sør-Frankrike ferielandskap: sand og steiner på stranden, gylne enger og lette sommerklær i myk lin.

Fasadtegel - EW0109 Hvid Marmor - LESS

NO 2
EW0109 Vit Marmor

Ett vitt slaget fasadtegel med gråaktiga nyanser. Hvid Marmor är med sin silkesmatta yta och lugna spel i vita och grå nyanser ett elegant fasadtegel. Mura upp Hvid Marmor med en matchande ljus fog för ett enkelt uttryck.

Fasadtegel - EW2165 Antibes - LESS

NO 3 
EW2165 Antibes

Ett sandfärgat slaget fasadtegel med grå och vita nyanser.

Som Sisteron är Antibes ett fasadtegel i den franska serien.

Fasadtegel - EW2136 Light Coal - LESS

NO 4
EW2136 Light Coal

Ett sandfärgat slaget fasadtegel med vita nyanser och med brända kolfläckar. Light Coal har med sitt naturliga uttryck och mjuka färgspel snabbt blivit en modern klassiker. Mura upp Light Coal med en matchande, ljus, skrapad fog för ett elegant uttryck med vacker struktur.

Danish Facade Brick W 409 Valmue

NO 5
EW0409 Valmue

Ett rött slaget fasadtegel med tydliga bruna och mörka nyanser. Valmue är ett karaktärsfullt fasadtegel med en mängd röda och bruna nyanser och tydliga mörkare brännmärken från ugnsvärmen. Använd Valmue som en livlig kontrast till EW0309 Dyb rød.

 

 

Höjdhopparna bland fasadtegel 2021

Vill du bygga med ett fasadtegel som är trendigt och finns med på listan över årets storsäljare 2021? Då ska du bygga med dessa fasadtegel:

Fasadtegel - EW2165 Antibes - LESS

NO 1
EW2165 Antibes

Ett sandfärgat slaget fasadtegel med grå och vita nyanser. Antibes är ett fasadtegel i den franska serien, en familj av fasadtegel som alla är uppkallade efter franska städer och vars blida färgpaletter är inspirerade av det sydfranska semesterlandskapet: strandens sten och sand, gyllene marker och lätta sommarkläder i mjukt linne.

Fasadtegel - EW2136 Light Coal - LESS

NO 2
EW2136 Light Coal

Ett sandfärgat slaget fasadtegel med vita nyanser och med brända kolfläckar. Light Coal har med sitt naturliga uttryck och mjuka färgspel snabbt blivit en modern klassiker. Mura upp Light Coal med en matchande, ljus, skrapad fog för ett elegant uttryck med vacker struktur.

Danish Facade Brick W 466 Kobber

NO 3
EW0466 Koppar

Ett rött slaget fasadtegel med en yta nyanserad av en svart slöja. Kobber är inspirerat av våra städers äldre byggnader i rött klassiskt fasadtegel, som med tiden har påverkats av sot och ålder, därför är Kobber det upplagda valet när man ska bygga nytt i en äldre kontext.


 

____


 

LESS – det CO2-besparande slagna fasadteglet

 

Vår senaste innovation på väg mot en mer hållbar byggnation är LESS:

  • mindre lera
  • mindre CO2
  • lägre vikt

Ladda ner EPD’er på LESS här.

Läs mer om hur LESS minskar både CO2-avtryck och råvaruförbrukning med tvåsiffriga procentsatser. 

Gratis: 3-i-1 till arkitekten om fasadtegel

En bok om fasadtegel med inspiration, kollektion och ritningsdel i en och samma bok.

Ladda ner den gratis här

Kontakta oss

Vill du bolla idéer till ditt nästa projekt, och hitta lösningar som främjar välbefinnandet? Kontakta då oss, vi står redo med råd och vägledning.

Du hittar våra kontaktuppgifter här.

Ta del av vårt nyhetsbrev

På så sätt missar du inga spännande tips, nyheter eller projekt. Låt dig bli inspirerad och anmäl dig till vårt nyhetsbrev här

Anmäl dig här


 

Nyheter

0Resultat

Visualisering

Generera textur/BIM här

Downloads

Välj och download här.

Produkter

En värld av tegelprodukter inom fasadtegel, skärmtegel, taktegel och marktegel.