De 5 mest sålda fasadteglen 2022 och höjdhopparna 2022

Brick - top 5 illustration 

Hittar du ditt favorit-fasadtegel bland de fem mest sålda fasadteglen 2022? Och vilka var uppstickarna för 2022?

Hitta 5-i-topp för fasadtegel nedan:


 

Topp 5 - mest sålda fasadteglen 2022

Dessa 5 fasadtegel var bästsäljarna 2022:

NO 1

Danish Facade Brick W 466 Kobber

EW0466 Koppar

Ett rött slaget fasadtegel med en yta nyanserad av en svart slöja. Kobber är inspirerat av våra städers äldre byggnader i rött klassiskt fasadtegel, som med tiden har påverkats av sot och ålder, därför är Kobber det upplagda valet när man ska bygga nytt i en äldre kontext.

NO 2

Fasadtegel - EW0109 Hvid Marmor - LESS

EW0109 Vit Marmor

Ett vitt slaget fasadtegel med gråaktiga nyanser. Hvid Marmor är med sin silkesmatta yta och lugna spel i vita och grå nyanser ett elegant fasadtegel. Mura upp Hvid Marmor med en matchande ljus fog för ett enkelt uttryck.

NO 3

Fasadtegel - EW2166 Sisteron - LESS

EW2166 Sisteron

En sandfarget bløtstrøken teglstein med hvite og mørkegrå nyanser. Sisteron er en teglstein i den franske serien, en familie av teglstein som alle er oppkalt etter franske byer og med en blid fargepalett inspirert av ferielandskapene i Sør-Frankrike ferielandskap: sand og steiner på stranden, gylne enger og lette sommerklær i myk lin.

NO 4

Danish Facade Brick W 447 Flint

EW0447 Flint

Ett beige slaget fasadtegel med vita nyanser. Flint är ett lättanvänt fasadtegel med sin neutrala färg och lugna färgspel och en älskad klassiker. Kombinera Flint med EW0445 Hvede för ett harmoniskt ton-i tonuttryck.

NO 5

Fasadtegel - EW2169 Cold Hawaii - LESS

EW2169 Cold Hawaii

Sandfärgat slaget fasadtegel med vita och grå nyanser. Cold Hawaiis färger är inspirerade av brusande vågor som slår in över sandstranden. Fasadteglet Cold Hawaii är naturligtvis uppkallat efter surfparadiset på den jylländska västkusten.


 

Uppstickarna bland fasadtegel 2022

Vill du bygga med ett fasadtegel som är trendigt och finns med på listan över årets storsäljare 2022? Då ska du bygga med dessa fasadtegel:

NO 1

EW0465 Röd nyanserad

Ett rött slaget fasadtegel med mörkare nyanser. Rød nuanceret är ett klassiskt rött fasadtegel med lite extra färgspel. Rød nuanceret fungerar bra ensamt, men också som en lugn kontrast till EW0492 Lava och EW0466 Kobber.

NO 2

EW0454 Svart Onyx

Ett svartbrunt slaget fasadtegel med spel. Svart Onyx är ett silkesmatt svartbrunt fasadtegel med brända blanka märken från ugnsvärmen. Mura upp Svart Onyx med en matchande, mörk fog för ett elegant monolitiskt uttryck.

NO 3

EW0450 Jern

Ett gråbrunt slaget fasadtegel med grå, blåaktiga och bruna nyanser och kolmärken. Jern är en älskad klassiker med ett naturligt, karaktärsfullt uttryck, mura upp det med mörkt murbruk för ännu mer karaktär och kant.

NO 4

EW2260 Red Coal

Ett rött slaget fasadtegel med spel och kolmärken. Red Coal är ett klassiskt fasadtegel med kolbrännmärken, med ett föränderligt spel i röda nyanser och med mörkare skuggor och märken där kolet möter leran.

NO 5

EW2216 Packhustegel

Ett rött slaget fasadtegel med mörkare nyanser. Pakhustegls namn och uttryck är inspirerade av de gamla packhusen i våra hamnstäder. Pakhustegl är ett rött fasadtegel med ett levande och tydligt spel i bruna och svarta nyanser..Brick: EW0448 Halm | Toves Gaard, Denmark

LESS

– det CO2-besparande slagna fasadteglet

Vår senaste innovation på väg
mot en mer hållbar byggnation är LESS:

- mindre lera
- mindre CO2
- lägre vikt

Läs mer om hur LESS minskar både CO2-avtryck och råvaruförbrukning med tvåsiffriga procentsatser.


 

Gratis: 3-i-1 till arkitekten om fasadtegel

En bok om fasadtegel med inspiration, kollektion och ritningsdel i en och samma bok.

Ladda ner den gratis här

Kontakta oss

Vill du bolla idéer till ditt nästa projekt, och hitta lösningar som främjar välbefinnandet? Kontakta då oss, vi står redo med råd och vägledning.

Du hittar våra kontaktuppgifter här.

Ta del av vårt nyhetsbrev

På så sätt missar du inga spännande tips, nyheter eller projekt. Låt dig bli inspirerad och anmäl dig till vårt nyhetsbrev här

Anmäl dig här


 

Senaste artiklarna

0Resultat

Visualisering

Generera textur/BIM här

Downloads

Välj och download här.

Produkter

En värld av tegelprodukter inom fasadtegel, skärmtegel, taktegel och marktegel.